UPIS DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2020/21. ŠKOLSKU GODINU | OSNOVNA ŠKOLA "MULA MUSTAFA BAŠESKIJA" DONJE MOŠTRE – VISOKO

UPIS DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2020/21. ŠKOLSKU GODINU

PODJELI
, / 684
UPIS DJECE U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE ZA ŠKOLSKU 2020/21. ŠKOLSKU GODINU

Poštovani roditelji/staratelji,

Obavještavamo vas da će se upis djece u prvi razred osnovne škole u školskoj 2020/21. godine obaviti elektronskim putem prema Instrukciji Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko – dobojskog kantona broj10-34-4124-6/20. od 08.05.2020. Roditelji su obavezni dostaviti tražene podatke od 18.05. do 22.05.2020. elektronskim putem na obrascu putem sljedećeg linka:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAANAAYaMFQVUNkJFVVlGWkJEMUwxODFGT1dGU1NLTlUxRi4u (otvorite link, ispunite obrazac i predajte/submit)

Roditelji će biti blagovremeno obavješteni o aktivnostima vezanim za procjenu zrelosti i spremnosti djece za polazak u školu i ljekarski pregled koji će se obavljati u skladu sa odlukama Kriznog štaba i nadležnih institucija, čime će biti okončan postupak upisa u prvi razred. Sve dodatne informacije potrebne za upis moguće je dobiti na brojeve telefona 032 465 220 ili na mail: mmbaseskijadmostre@gmail.com.

NAPOMENA: – Dokumentaciju potrebnu za upis nije potrebno donositi u školu niti slati putem pošte, škole će naknadno i blagovremeno obavjestiti o načinu dostavljanja dokumentacije, odnosno o daljim aktivnostima vezano za upis u prvi razred.

– Shodno odluci Kriznog štaba i odluci Ministarstva obrazovanja dokumentacija za upis u prvi razred neće podrazumijevati posjedovanje uvjerenja i opservacije o pohađanju Programa obaveznog predškolskog odgoja i obrazovanja za djecu u godini pred polazak u osnovnu školu POPOIO ili posjedovanja uvjerenja i opservacije o pohađanju Cjelovitog razvojnog programa za djecu u godini pred polazak u osnovnu školu.

Pedagoška služba

PASSWORD RESET

LOG IN