Održana općinska takmičenja učenika osnovnih škola općine Visoko | OSNOVNA ŠKOLA "MULA MUSTAFA BAŠESKIJA" DONJE MOŠTRE – VISOKO

Održana općinska takmičenja učenika osnovnih škola općine Visoko

PODJELI
, / 2052
Održana općinska takmičenja učenika osnovnih škola općine Visoko

U periodu od 18.3.2017. do 25.3.2017. godine održana su općinska takmičenja iz fizike i matematike koja su organizovana od strane Pedagoškog zavoda ZDK  i vjeronauke u organizaciji Medžlisa IZ Visoko.

U OŠ “Mehmedalija Mak Dizdar” u Dobrinju, 18.3.2017. godine održano je općinsko takmičenje iz fizike za učenike osmih i devetih razreda. Plasman na kantonalno takmičenje je ostvarila učenica Goralija Hanka iz naše škole osvojivši treće mjesto u kategoriji devetih razreda. Učenike za ovo takmičenje je pripremala nastavnica Čehajić Minela.

Čestitamo učenici Hanki Goralija i njenoj nastavnici Mineli Čehajić i želimo im puno sreće u daljnjem takmičenju.

fizika3

 

 

 

 

 

 

 

U Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji u Visokom, 25.3.2017. godine održano je općinsko takmičenje iz matematike. Plasman na kantonalno takmičenje naše škole ostvarili su sljedeći učenici:

  1. Puščul Osman, VI razred, osvojio je 3. mjesto
  2.  Goralija Hanka, IX razred, osvojila je 2. mjesto

Čestitamo učeniku Osmanu Puščulu i njegovoj nastavnici Kubat Muameri i učenici  Hanki Goralija i njenom nastavniku Pohara Ibrahimu i želimo im puno sreće u daljnjem takmičenju.

takmicenje2takmicenje iz matematike1

 

23.3.2017. godine u OŠ “Kulin Ban” u Visokom održano je općinsko takmičenje iz vjeronauke u organizaciji Medžlisa IZ Visoko.

Plasman na kantonalno takmičenje iz vjeronauke  ostvarili su sljedeći učenici:

  1. Suša Adna, VIII razred, osvojila je 2. mjesto
  2. Čorić Džejna, VIII razred, osvojila je 3. mjesto
  3. Dervić Ajdin, IX razred, osvojio je 2. mjesto

Čestitamo učenicima i njihovim nastavnicima Nadžiji Bečirović i Nermini Šatrović i želimo im puno sreće u daljnjem takmičenju.

vjeronauka1vjeronauka2

PASSWORD RESET

LOG IN